Selasa, 31 Januari 2012

Free Sample Dumil Dumex..:)

Salam,
Pernah x korang apply untuk dapat free sample apa2 produk yang korang teringin.Kl aku. ye per nah da 2 kali da..hehe.nak free aje..bukan tp sebab nk try sesuai x. Contohnya aku pernah mintak free sample dari Libresse..tggu jugak dan hampir terlupe. then sampai la kotak libresse, ingtkan sikit, rupenya byk jgk sample dia bg..sgt selesa...sampai hari ni eden pakai,tp kadang2 susah jgk nk dpt, mcm kat Guardian kdg2 pegi xde,jadi beli je ape yg ade.TQ Libresse..:)
~~~
Kemudian baru-baru ni Alhamdulillah ade rezeki disahkan mengandung.Terima Kasih Allah S.W.T.aku pergi la melawat laman web susu2 ibu.terjumpe susu baru Dumex Dumil Mama, kemudian,sepantas kilat nk mintak free sample kan.nak rasa susu baru..
Yeay dalam masa seminggu da dpt sample sukenye.....lepas tu rs,eemmm mcm rs vanilla,rasa dia light2 sikit,sedap juge.kebetulan outstation kat JB.nasib ade sample susu ni, malam tu minum susu, esok segar sekali masa meeting.
~~~
Tapi tapi tapi..bagusnye Dumex ni..bukan je dapat free sample susu tp aku dapat cuddly bunny kat bawah ni..comel sekali. dapat je bunny ni seronoknya...rs macam ade org menghargai ibu mengandung.TQ DUMEX
~~~
Ape yang perlu dibuat anda buat iaitu register je sebagai member. Benefit register ni bukan je dpt free sample cute bunny ni, malah sesuai kpd ibu2 mengandung untuk dapat seberapa byk info dari advisor dumex dan ade forum utk kaum sesama ibu chat utk dapatkan cerita2 menarik dan pengalaman lain.
~~~
Jadi korang bolehlah surf mane2 web kalau ade free sample bole request, x rugi malah menguntungkan dan kita bole tau ape produk yg terbaik sebelum beli..uuuuuuuu bestnye free sample......
~~~Mungkin tafsiran orang lain''''eiii dia ni nk barang free je''''.xpe biarkan,,,katalah pada mereka'''eden pengguna bijak''''.hehe

4 ulasan:

  1. tahniah fiza...happy for you...jgn lupa baca qur'an hari2 ye..kalau dapat khatam lagi bagus..dan dari sekarang fiza kena berazam utk bfeed baby bila lahir nanti...ckp kat baby ms dia dlm perut ni...
    selamat menempuhi pregnancy journey...moga dipermudahkan...

    ikhlas,
    Kak Yus yg sayang Fiza

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Padam
  2. Salam Kak Yus.time kasih..InsyaAllah.aritu fiza mengaji surah Mariam dgn mak,kene marah sbb banyak salah.hehe.ok InsyaAllah fiza bc dlm mengandung ni.nnti fiza blajar dr kak yus dan kak Fai mcm mn nk breast feed baby..hehe.Amin semoga dimudahkan.Terima Kasih Kak yus yang sentiasa diingati dan disayangi fiza dan baby:)..hug n kisses utk kak yus dan zarif...

    BalasPadam
  3. tahniah fiza!!
    semoga dipermudahkan :)

    BalasPadam